308 recepten met varkensfilet
750 g varkensfilet150 g grotchampignonsgrof gehakt2 el zwarte olijvenontpit en grofgehakt3 ansjovisfiletsfijngesnedenzoutpeper3 el olijfolie3 gehalveerde tomatentakjes basilicum. voor de pesto: 15 g basilicum15 g blaadjes van bladselderij30 g pijnboo... bekijk recept »
750 gr. varkensfilet aan een stukmosterd1 appelkaneelca. 25 gr. rozijnenpeperzoutbraadboter1 dl. cider (of appelsap), 1 bekertje creme fraiche1/2 theel. bouillonpoeder Snijd de varkensfilet aan een lange zijkant open, maar laat het vlees aan de ander... bekijk recept »
MARINADE: 1 kg varkensfilet van de lende - zout - peper - 2 gescheurd laurierblaren - 1/2 uigrof gesnipperd - 2 teentjes knoflook in halve parten - 6 geplette peperkorrels - 3 jeneverbessen gekneusd - 300 ml witte wijn - 1 e olie VOOR SAUS: 500 g cr... bekijk recept »
250 gram varkensfiletlapjes in dunne reepjes gesneden. 1 eetlepel sherry1 eetlepel ketjap manis1 1/2 eetlepel citroensapzout en peper1 teentje knofloofuitgeperst1 rode peper in ringetjes gesneden1 bosuitjes in ringetjes gesneden1 mango in stukjes ges... bekijk recept »
400 gram varkensfilet (4 lapjes) 1 rode paprika 100 ml witte wijn 250 gram room/slagroom 1 ui 1 mespunt paprikapoeder 2 theelepel boter versgemalen witte peper zout Verhit de boter in de koekepan en bak het vlees gedurende 4 minuten. Voeg halverwege ... bekijk recept »
4 dl. kokosmelk1-2el. rode currypasta. 400-500g. varkensfiletin reepjes. 300g. dunne sperciebonenin stukken. 1-2el vissaus (nam pla). ca. 1/2 tl. zout. 4 limoen blaadjes (djeroek poeroet). 15 kleine basilicum blaadjes. 1 chili peperfijn gehakt. 100g.... bekijk recept »
600 gram varkensfilet - 80 gram boter - 1/4 liter rode wijn - 1/4 liter wijnazijn - 2 sjalotjes - 2 uien - 1 teentje knoflook - 1 wortel - peterselie - tijm - 1 takje dragon - 1 blaadje laurier - 2 kruidnagels - 5 peperkorrels - 2 eetlepels olie - zo... bekijk recept »
200 gram varkensfiletzoutpepermespunt majoraan1 eetl boter of dieet margarine2 sjalotjes1 zachtzure appel1 dl appelsap3 eetl halvanaise1 eetl tomatenketchup. Vlees in stukjes snijden. Bestrooien met zout, peper en majoraan. In koekepan met anti-aanba... bekijk recept »
500 gr. varkensfilet250 gr. tomaten250 gr. champignons100 gr. gekookte ham1 teentje knoflooktijmrozemarijnsaliezoutpeper1 kopje zure room1 el. tomatenketchupboter Het vlees in plakken snijden en met peper en zout bestrooien. De ontvelde tomaten in sc... bekijk recept »
500 gr.varkensfilet peper,zout 250 gr. tomaten 250 gr.champignons 100 gr.ham 1teentje knoflook tijm,rozemarijn en salie(het liefst vers) 1 bekertje zure room 1eetl.tomatenketchup boter De deksel op de romertopf leggen,deze in de koude oven plaatsen,d... bekijk recept »