Recepten met varkensschnitzel

63 recepten met varkensschnitzel

Varkensschnitzel

Varkensschnitzel Varken: Een varkensschnitzel is een dun lapje vlees, dat is platgeslagen. Het is afkomstig van de varkensham of fricandeau.

Varkensvlees Met Mosterd En Paddestoelen

2 eetlepels olijfolie 200 gram varkensschnitzelin dunne reepjes 1 teentje knoflook 50 gram shiitakein plakjes 4 eetlepel droge witte wijn 1 dl creme fraiche 1 theelepel dijonmosterd 1 theelepel grove mosterd 1 theelepel fijngesneden verse dragon. Wok... bekijk recept »

Schnitzelreepjes In Romige Ananassaus

- 400 gr varkensschnitzel - 1 theel kerriepoeder - 1 blikje ananas ( 4 schijven) - 100 gr verse roomkaas - 3 eetl olijfolie - 1 1/2 dl melk - 1/2 runderbouillon tablet - 2 theel maizena - peper - zout - 1 eetl fijngehakte bieslookpeterselie en/of kap... bekijk recept »

Gegratineerde Schnitzel Met Tomaat En Lente-ui

? 1 Varkensschnitzel ? ? eetlepel olie ? 1 tomaat ? 3 lenteuitjes ? 3 eetlepels zure room ? ? theelepel knoflookpoeder ? 3 eetlepels geraspte kaas (belegen) ? snufje zout ? snufje peper Bakkerel het vlees: verwarm een (anti-aanbak)pan even voor op e... bekijk recept »

Roerbak Met Champignons En Peultjes

1 pak woknoedels a 250 g (Conimex) 3 el wokolie (Conimex) 400 g varkensschnitzelin dunne reepjes 250 g peultjesschoongemaakt 250 g kastanjechampignonsin vieren 200 g tauge (C1000 Vers) ? 7 el Conimex woksauszoete soja 2 el geroosterde sesamzaadjes 2 ... bekijk recept »

Geschnetzeltes (roergebakken Varkensvlees)

250 gram varkensschnitzel (ongepaneerd)1 sjalotje of kleine ui75 gram champignons25 gram boter1 eetlepel bloem1 deciliter droge witte wijn1 deciliter slagroom1 eetlepel fijn gehakte peterseliepeper en zout Snijd het vlees in smalle reepjes (ca. 4cm l... bekijk recept »

Pasta Uit Catalunya

2 blikjes gepelde tomaten bosje peterselie wat verse oregano 1 ui 1 teen knoflook 3 ons varkensschnitzel 100 gram serranoham 2 el hazelnoten 2 el pijnboompitjes olijfolie 1 blikje tomatenpuree 1 bouillonblokje 1 el paprikapoeder mild 350 gram spahett... bekijk recept »

Gourmetschotel

Per persoon ongeveer 250 gram vlees / vis. 200 gram rundergehakt 150 gram varkensschnitzel 250 gram kipfilet 200 gram biefstuk 100 gram zalmfilet 100 gram kabeljauwfilet 1 ei een beetje bloem paneermeel 1 rode peper chili-kruiden 1 rode ui 1... bekijk recept »

Italiaanse Vleesfondue

300 gr. rundergehakt 1 teentje knoflook,fijngehakt 1 ui,gesnipperd 50gr.salami,in kleine stukjes gesneden zout,peper 400gr. kipfilet,in blokjes van ca.3cm. 1theel. oregano 50gr. gesneden spek 400gr. kalfs of varkensschnitzel in reepjes 8-12 blaadjes ... bekijk recept »

Geroosterde tilapia met sjalottencompote

zoutversgemalen peper1 eetl. balsamicoazijn2 eetl. arachide- of zonnebloemolie500 g tilapiafiletvoor de sjalottencompote:1 eetl. boter1 eetl. arachide- of zonnebloemolie250 g sjalotjes, gepeld en in vieren1 rode ui, gesnipperd1 teentje knoflook, gesn... bekijk recept »

Schnitzel met kaaskorstje

4 varkensschnitzel of kalfsschnitzels van ca. 150 gzout en versgemalen peper2 eetl. bloem100 g paneermeel100 g geraspte Parmezaanse, Gruyère of belegen kaas2 eieren4 eetl. vloeibaar bakproduct2 eetl. olievershoudfolie1. Sla de schnitzels met b... bekijk recept »

Pagina 6 van 7