1000 recepten met slagroom
350 ml slagroom 100 g suiker 5 passievruchten 125 ml sinaasappelsap 3 eidooiers PassieparfaitBekleed een bakvorm met plasticfolie. Klop de slagroom met de helft van de suiker tot yoghurtdikte. Halveer de passievruchten. Leg... bekijk recept »
125 ml slagroom 100 g suiker 250 g volle kwark 2 eetlepels citroensap (flesje a 115 ml) 2 kiwi's1. Slagroom met 2 el suiker met mixer of garde stijfkloppen. In andere kom kwark, rest van suiker en citroensap mengen. Slagroom door kwarkme... bekijk recept »
125 ml slagroom 1 el suiker 240 g frambozen 12 kletskoppen 4 takjes muntblaadjes1. Klop de slagroom met de suiker stijf. Leg op ieder bord een cirkel van 5 frambozen. Spuit of schep er een toefje slagroom in. Leg er een kletskop op. 2. Maak op de... bekijk recept »
125 ml slagroom 1 pot cranberrycompote (350 g) 300 ml blanke vla 4 kletskoppen (koekjes)1. Met mixer slagroom half stijf kloppen. Compote losroeren, 4 eetlepels voor garnering achterhouden. Slagroom, compote en vla luchtig mengen en o... bekijk recept »
400 ml prosecco 250 ml slagroom 500 ml bosvruchten sorbetijs 150 gr blauwe bessen 2 eetl suikerKlop de slagroom stijf met de suiker. Doe het ijs in een kom en voeg de prosecco en blauwe bessen toe, bewaar er een paar voor de garnering. Pureer het geh... bekijk recept »
1 bakje Griekse yoghurt (150 g) ½ liter vanillevla 1 bekertje slagroom (250 ml) 1 eetlepel suiker 300 g frambozen (diepvries) 1 pakje kletskoppen (koek, 175 g)1. In schaal yoghurt losroeren. Vla toevoegen, niet roer... bekijk recept »
1 bak aardbeien (500 g) 4 eetlepels aardbeienlimonadesiroop 1 doosje dinosmoeltjes (koekjes, 150 g) 4 bolletjes aardbeienijs 1 spuitbus slagroom (250 g)1. Aardbeien schoonmaken, in stukjes snijden en in grote schaal mengen met ... bekijk recept »
6 eiwitten 300 g witte basterdsuiker 1 1/2 maïzena 1 1/2 theelepel natuurazijn (wit) 1 beker slagroom 4 bananen 50 g suiker1. Verwarm de oven voor op 90 °C. Klop in een vetvrije kom met een mixer de eiwitten stijf. Voeg 150 g basterd... bekijk recept »
1 el olie 150 g lange vingers 6 el marsala 50 g extra bittere chocolade 50 g gepelde (ongezouten) pistachenootjes 250 g witte druiven 250 g ricotta (verse kaas) 75 g witte basterdsuiker 1 citroen 4 blaadjes witte gelatine 250... bekijk recept »
8 blaadjes witte gelatine 1 vanillestokje 125 ml slagroom 75 g basterdsuiker 500 g volle kwark 1 bakje frambozen (125 g) 2 citroenen (geperst)1. Gelatine 5 min. in koud water weken. Vanillestokje opensnijden en met mes merg erui... bekijk recept »