Rookworsthapjes in korstdeeg

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rauwe rookworst moet eerst geweld worden: 30 min. in water tegen de kook aan. Af laten koelen, aan stukjes snijden van ca. 2 cm. en daarvan de velletjes verwijderen. Snijd de velletjes korstdeeg aan repen van eveneens 2 cm. Wikkel in elke reep een stukje rookworst en leg ze met de sluitingen naar beneden op een ingevet bakblik. Bestrijk ze allemaal met losgeklopt ei. Schuif de bakplaat in de oven. Bak de rookworsthapjes goudgeel en krokant in ca. 20 min. bij 190°C.

Rookworsthapjes in korstdeeg is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rissóis de Camarão - kroketten van roze garnalen
Snack
Bekijk recept
Varkenshaasje in korstdeeg
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Rookworsthapjes In Korstdeeg.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Engels korstdeeg
0 min
Bekijk recept

Oudjaarrecept Rookworsthapjes In Korstdeeg.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept