Gegrilde Coquilles Op Paddestoelenrisotto En Krullen Parmesa

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de kippenbouillon en doe de risottorijst in een droge kookpan. Verwarm de rijst licht tot ze iets warm is. Voeg dan enkele scheppen bouillon toe aan de rijst. Roer deze goed door en houdt deze tegen de kook aan onder een deksel. Als alle bouillon is opgenomen weer iets bouillon toevoegen. Goed blijven roeren tot de risotto gaar is. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Terwijl de risotto gaar wordt, de knoflook en sjalot snipperen en de paddestoelen in grove stukken snijden. Bak dit garnituur voor de risotto, in een koekepan met iets olijfolie. Voeg dit aan de risotto toe als deze gaar is. Maak op smaak met zout, peper, geraspte parmesaan en iets gehakte groene kruiden. Grilleer de coquilles tot ze warm zijn, maar nog net niet helemaal gaar.

Gegrilde Coquilles Op Paddestoelenrisotto En Krullen Parmesa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept