Risotto Met Druiven

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit het sjallotje ca 5 minuten in wat olie en voeg dan de champignons toe. Ook 5 minuten meebakken. Voeg nu de rijst toe en bak die onder voortdurend roeren gedurende een minuut of twee mee. Voeg dan 1 dl wijn toe en daarna de bouillon. Doe de deksel op de pan en zet hem op een plaatje op een klein pitje.Na ongeveer 20 minuten is de rijst "droog" genoeg. Nu schep je de druiven erdoor met de rest van de wijn, de boter en de peterselie. Even goed blijven doorscheppen terwijl de druiven opwarmen. Op smaak maken met zout en peper.

Risotto Met Druiven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept