Pasta met worteltjessaus en tilapia

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In diepe pan olie verwarmen en ui hierin 3 min. bakken. Worteltjes afgieten. Azijn en worteltjes aan ui toevoegen, aan de kook brengen en met staafmixer heel fijn pureren. Mosterd en kookroom toevoegen en 3 min. laten koken. Met zout en peper op smaak brengen. Sperziebonen schoonmaken en breken en in ruim kokend water in ca. 10 min gaarkoken. Pasta na 7 min. toevoegen en 3 min. meekoken. Afgieten. Ondertussen tilapiafilet op stoommand leggen. Stoommand in pan boven laagje kokend water zetten en met deksel op pan 8 min. stomen. Helft bieslook boven pasta fijnknippen en met helft van saus erdoor scheppen. Pasta op 4 borden scheppen, tilapiafilet erop leggen en rest saus erover scheppen. Sprietjes bieslook erover strooien.

Pasta met worteltjessaus en tilapia is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept