Kalfoesters met shii-take

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de zwezerik zorgvuldig en week hem een uur in koud water. Blancheer hem dan 5 minuten in kokend gezouten water met de afgeriste steeltjes van de dragon en de peterselie. Laat uitlekken en leg een uur onder een bord met een gewicht op. Snijd hem vervolgens in stukken en overgiet met sojasaus. Kruid de kalfsoesters met jeneverbessen, peper en zout en bak ze mooi gaar in de boter. Maak de paddestoelen schoon, was ze en snijd ze in reepjes. Roerbak ze 5 minuten in een beboterde wok, meng de zwezerik met de sojasaus erdoor en roerbak nog een paar minuten. Kruid met peper, zout en gehakte dragon- en peterselieblaadjes. Schik de kalfsoesters op warme borden en schep de paddestoelensaus erop. Serveer met rijst, deegwaren of amandelkroketjes.

Kalfoesters met shii-take is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Kalfsoesters in dragon-roomsaus
Bekijk recept
Kalfsoesters In Dragon-Roomsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester in provencaalse saus
Bekijk recept
Kalfsvlees met citroen
Bekijk recept