Siciliaanse penne

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Warm de olijfolie op. Fruit hierin het teentje knoflook en een klein beetje rode peper. Haal het teentje knoflook eruit en voeg er de in stukjes gesneden tomaten aan toe, samen met de gewassen en in blokjes gesneden aubergines. Laat alles gaar worden. Ondertussen rooster je de paprika wat en snij je hem in reepjes. Je voegt die samen met de kappertjes en de gesneden ansjovisjes bij de tomaten. Kruid met zout en laat nog 5 minuutjes op het vuur staan. Je kookt ondertussen de penne “al dente”. Laat ze uitlekken en doe ze dan in een voorverwarmde schotel. Je giet de saus erover en serveert dit warm..

Siciliaanse penne is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Siciliaanse bloemkoolspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pasta met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept