Gemarineerde diepzeegarnalen met limoen en saffraa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de limoenen uit. Pel de garnalen en marineer de staartjes. Maak een dipsaus aan de hand van de olijfolie, 1 lepeltje limoensap en de saffraan en de gehakte peterselie. Breng op smaak met peper en zout. Garneren Schik een vormpje met het dipsausje in het midden van het bord. Schik rond het vormpje de gemarineerde staarten.

Gemarineerde diepzeegarnalen met limoen en saffraa is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept