** konijnenbouten uit marinade nemen en met keukenpapier droogdeppen ** in pan 2 eetlepels olie verhitten en konijnenbouten aan alle kanten lichtbruin aanbakken. Intussen andere ui en teentje knoflook pellen en fijnsnipperen. Dit aan de konijnenbouten toevoegen en circa 3 minuten zachtjes meebakken. ** Toevoegen: peper, zout, anjovisboter. ** Marinade zeven en de helft ervan, met kleine beetjes tegelijk langs de randvan de pan bij de konijnenbouten schenken. ** Gepelde tomaten met vocht toevoegen en tomaten fijndrukken met pollepel. ** 1 theelepel Provencaalse kruiden en citroenrasp erdoorheen roeren. Met de deksel op de pan konijn circa 1 uur zachtjes laten stoven. ** Zonder deksel op de pan saus in circa 10 minuten iets laten inkoken. ** Op smaak brengen met peper en zout. ** Gesneden olijven door de saus roeren. ** 2 takjes peterselie erboven fijnknippen.
Konijnenbout Met Olijven In Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl