Konijnenbout Met Olijven In Tomatensaus

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

** konijnenbouten uit marinade nemen en met keukenpapier droogdeppen ** in pan 2 eetlepels olie verhitten en konijnenbouten aan alle kanten lichtbruin aanbakken. Intussen andere ui en teentje knoflook pellen en fijnsnipperen. Dit aan de konijnenbouten toevoegen en circa 3 minuten zachtjes meebakken. ** Toevoegen: peper, zout, anjovisboter. ** Marinade zeven en de helft ervan, met kleine beetjes tegelijk langs de randvan de pan bij de konijnenbouten schenken. ** Gepelde tomaten met vocht toevoegen en tomaten fijndrukken met pollepel. ** 1 theelepel Provencaalse kruiden en citroenrasp erdoorheen roeren. Met de deksel op de pan konijn circa 1 uur zachtjes laten stoven. ** Zonder deksel op de pan saus in circa 10 minuten iets laten inkoken. ** Op smaak brengen met peper en zout. ** Gesneden olijven door de saus roeren. ** 2 takjes peterselie erboven fijnknippen.

Konijnenbout Met Olijven In Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met worteljus
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept