Rosti Met Knoflook En Groene Kruiden

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een scheut olie in 2 koekenpannen met anti-aanbaklaag. Verdeel bergjes geraspte aardappel over de pannen en druk ze goed plat tot dunne koeken. Laat de aardappelrosti ca. 7 minuten op middelmatig vuur bakken en draai ze om. Laat ze nog ca. 7 minuten bakken. De aardappelrosti moeten goudbruin, gaar en krokant gebakken zijn. Voeg als het nodig is nog een drupje olijfolie toe tijdens het bakken.

Rosti Met Knoflook En Groene Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spinazie met rösti en omeletreepjes
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse filetlapjes met groenterösti
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met rösti
30 min-
Bekijk recept
Roerei Met Rosti En Tomaat
10-20 min -
Bekijk recept