Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil eraf. Pers een halve sinaasappel uit. Verwarm 50 gram suiker met het sinaasappelsap en los het suiker al roerend op. Laat de suiker op matig vuur karameliseren tot een karamelbruine siroop. Roer de geraspte sinaasappelschil erdoor. Schenk de karamel in de soufflevormpjes en laat de karamel afkoelen (het wordt dan hard). Verwarm de oven voor op 175 graden. Klop in een kom de eieren en de dooiers met de mixer los en klop de koffie, slagroom en 50 gram suiker erdoor. Schenk dit eimengsel op de hard geworden karamel in de soufflevormpjes. Zet de vormpjes naast elkaar in een kleine ovenschaal en vul die met een laag kokend water. Schuif de schaal in de oven en laat de flans in ? 40 minuten stevig worden. Neem de vormpjes uit het water en laat de flans afkoelen. Zet ze daarna nog minstens 4-6 uur in de koelkast (in deze tijd wordt de karamel weer vloeibaar). Maak de flans met een mes langs de randen voorzichtig los, zet een bordje op het vormpje, keer ze samen in een keer om en til het vormpje van de flan af.