Verhit 30gr.margarine in het onderste deel van de stoompan. bak de ui en de knoflook ca.3min. Voeg het vlees toe en bak ca.5min. Voeg de tomaten, bouillontablet, kaneelstokje, cardemom en 1 dl. water toe. Stoof het vlees op laag vuur ca.2uur. Doe de couscous en 1L.water in een kom. Week ca.5min. Giet de inhoud van de kom in het bovenste deel van de stoompan. Snijd de poprika in repen. giet de kikkererwten af. Schep ze met de paprika door het vlees. Hang de couscous boven het vlees. leg het deksel op de pan. Stoom het in ca.20min.gaar. Schep de couscous met een vork los. Roer 20 gr.margarine en de koriander door de warme couscous. breng op smaak met zout. Schep het op een schaal. breng het vlees op smaak met zout en peper. schep het op de couscous.
Couscous Met Kruidig Rundvlees is een recept van Smulweb.nl