Doe het in grove stukken gesneden lamsvlees,de helft van de gehakte uien, de gehakte koriander, de saffraan en kurkuma in het onderste deel van de couscouspan. Voeg er zout en peper naar smaak aan toe en bedek het geheel met water toe zodat de pan voor 3/4 vol staat. Breng alles aan de kook. Besprenkel de couscous ondertussen met lauw water zodat ze opzwelt en werk er wat olie doorheen. Doe de couscous in het bovenste deel van de couscouspan en zet het bovenop de stoom van de onderste pan met het vlees. Laat het 20 minuten stomen en keer vde couscous dan om op een grote schaal.Giet er weer water overheen en werk alle korrels goed los. Doe de couscous terug in de keskes(het bovenste deel van de couscouspan) en laat het weer 30/40 minuten stomen. Keer de couscous dan weer om op een schotel en werk er de boter en ook wat zout naar smaak doorheen.Houdt de couscous warm. Maak de T′faya(topping): Kook de rest van de uien 30 minuten in een laagje water. Voeg aan het eind van de kooktijd de gewelde rozijnen, de kaneel,de suiker, de peper en het zout toe en laat alles een beetje indikken.