Werkwijze; 1; Ik had eerst de uien gebakken, toen werden ze lekker lichtelijk bruin, toen in een zeefje gegooid even. 2;Toen de halve paprika en die tomaat lekker in die uien boter zegmaar gebakken en met dat teentje knoflook. 3; Toen ondertussen het gehakt even tussendoor gekneed met dat ei en die 1,5 kruidenzakjes erdoorheen, vuur was even uit toen;) (En de paprika en de tomaat ook ondertussen in dat zeefje bij de uien gedaan apart.) 4;Ondertussen vast de boter gesmolten in de andere koekenpan, met een klein beetje margarine erbij, voor de aardappel schijfjes,. (Dat ook verder gaan bakken met de voorgekookte aardappelschijfjes erbij). 5; Toen het gehakt eerst lekker rul gebakken in die grote pan, toen dat prutje van die uien, tomaat, paprika en knoflook erbij gegooid weer ! 6; Daarna die 2 blikken e ndie halve gewone bruine pot met bruine bonen (qua inhoud) er doorheen gegooid en goed er doorheen geroerd. 7Daarna even aan de kook brengen en lekker goed doorroeren weer. 8;En snij de komkommer in plakjes, dan per plakje, maak je 4 stukje en zet dat erbij later op tafel in een leuk schaaltje !