Vulling. Poedersuiker, oranjebloesemwater en amandelen in keukenmachine tot fijn glad mengsel malen. Kaneel en boter toevoegen en machine nog even laten draaien. Balletjes amandelmengsel ter grootte van walnoot tot ca 8 cm lage, tapstoelopende worstjes draaien. Deeg. Oven voorverwarmen op 180?C. Bloem en zout in een kom doen, olie erbij schenken en net voldoende oranjebloesemwater toevoegen tot er een samenhangend zacht deeg ontstaat. Deeg nog 15 min doorkneden tot het soepel en elastisch is. Deeg op een met bloem bestoven werkvlak uitrollen en in lange repen van ca 8 cm snijden. Amandel?worstjes? met 3 cm tussenruimte op deegrepen leggen, leg ze op een helft van het deeg. Randen van het deeg met water bevochtigen en deeg over amandelpasta vouwen. Met mesje deeg om pasteitjes weg snijden en pasteitjes voorzichtig tot een halve maan vormen. Hoorntjes in midden van oven ca 20 min bakken tot ze lichtgekleurd zijn. Hoorntjes laten afkoelen en met poedersuiker bestrooien. Voorbereiding :ca 1 uur en 15 min. Ingredienten met een *zijn te koop in Turkse en Marokkaanse winkels.