Pitabroodjes met Kipreepjes en Komkommersalade uit het Midden-Oosten Bak de reepjes gekruide kipfilet in wat vloeibare boter bruin en gaar Schaaf een halve komkommer in dunne plakjes en breng op smaak met azijn en suiker Bak de pitabroodjes in de pannetjes, snijd ze open en bestrijk met wat Sambasaus Vul met de kipreepjes en komkommersalade Oosterse Babi Ketjap Bieflapjes met Broccoli Bak de bieflapjes en de gekookte broccoliroosjes in wat wokolie snel bruin Voeg 3 el Roerbaksaus toe, verwarm even mee Strooi er als laatste wat sesamzaadjes over Indiase Viskorma met Venkel Bak de dunne plakjes venkel bijna gaar Roer het bakje kruidenpasta los met 6 el yoghurt en schep door de venkel met de blokjes vis Bak in een paar minuten de vis gaar Griekse Courgette met Fetakaas Verkruimel de fetakaas en meng hier de Italiaanse kruiden doorheen Leg op een plak courgette een tl kaas, een plakje tomaat en dek af met een tweede plak courgette Druk dit stevig aan en bak het in wat olie aan beide kanten bruin en gaar
Hoofdgerechtjes Voor Bij Het Gourmetten is een recept van Smulweb.nl