Italiaans Stokbrood met Champignons Bak 12 schuine plakken stokbrood even aan, laat ze afkoelen en bestrijk met rode pesto Bak de champignons in wat olijfolie snel bruin en laat ze afkoelen Breng op smaak met peper en zout Eventueel kan je hier nog wat peterselie en Italiaanse geraspte kaas overheen strooien Mediterrane Gamba′s met peterselie en Knoflook Doe wat olijfolie in de pannetjes en bak de gamba′s samen met de knoflook snel gaar Strooi er wat peterselie overheen en klaar zijn ze Hollandse Frikandel- en Tomaatspiesjes Snijd de frikandellen elk in 4 stukjes Verwijder de kroontjes van de kerstomaatjes en rijg deze om en om met de stukjes frikandel aan sateprikkers Bestrijk ze met vloeibare boter en bak ze bruin en knapperig op de grillplaat Russische Knakworstjes met Spek Snijd de knakworstjes elk in 3 stukjes Wikkel om elk stukje knakworst een half plakje ontbijtspek Rijg ze per 3 aan lange prikkers en bak ze knapperig en bruin op de grillplaat Serveer er knoflooksaus bij
Voorgerechtjes Voor Bij Het Gourmetten is een recept van Smulweb.nl