Snijd de tofu in dobbelsteentjes die beslist niet groter mogen zijn dan 1 cm. Verdeel de bloemkool in minuscule roosjes en verwijder het grootste gedeelte van de stronk en de stronkjes. Haal de boontjes zonodig af en snijd ze in stukjes van 1 cm. Snijd de worteltjes in plakjes van 5 mm dik. Verhit olie in een wok en bak hierin onder voortdurend omscheppen de blokjes tofu tot ze een goudgele kleur hebben gekregen. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verhit in de resterende olie onder voortdurend omscheppen de groenten. Voeg ze daarbij beetje voor beetje toe. Laat tenslotte alle groenten 3 tot 5 minuten onder voortdurend omscheppen zachtjes bakken. Voeg dan wat zout, peper, sojasaus en de helft van de kokosmelk toe. Breng alles aan de kook. Schep het enkele malen goed om en laat het daarna gedurende 8 minuten zachtjes doorkoken. Voeg daarna de rest van de kokosmelk toe en breng het opnieuw tot aan het kookpunt. Dien het gerecht hierna onmiddellijk op. Uiteraard prima te combineren met gekookte rijst.