Gazpacho

4
0-10 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de azijn in een pannetje en los de suiker al roerend op. Laat dit afkoelen. Ontvel de trostomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Roer de tomaatblokjes door de gezeefde tomaten en roer het azijnmengsel erdoor. Was en halveer de komkommer. Snij de komkommer in blokjes, bestrooi met zout en laat ze onder druk uitlekken in een vergiet gedurende ca. 30 minuten. Scheur de basilicumblaadjes en voeg ze met de komkommerblokjes toe aan het tomatenmengsel. Breng op smaak met zout, peper en tabasco. Laat de soep in ca. 3 uur in de koelkast goed koud worden.

Gazpacho is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept