Penne Met Zalmsnippers

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta beetgaar in ruim water. Giet de pasta af als deze klaar is. Verhit in een koekepan een scheut olie met de geperste of gesneden teentjes knoflook. Schep hierin de pasta heel kort om en om (2 minuutjes) zodat er een lekker knoflooksmaakje aan de pasta zit. Schep de pasta daarna op de borden. Over de pasta gaat een klein beetje dille, strooi je wat pijnboompitjes en leg je een heel klein bedje van rucola sla. Hieroverheen verdeel je de gerookte zalmsnippers. Over dit geheel giet je met een lepel een beetje van de voorafgemaakte roomsaus met dille en citroen. Strooi de laatste pijnboompitjes en het is klaar om op te dienen.

Penne Met Zalmsnippers is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettesoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige zuurkool met zalm
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept