* Meng alle ingredienten voor het deeg en kneed dit in 20 minuten.* Bedek het deeg met een droge doek en laat het 30 minuten rijzen op kamertemperatuur.* Verdeel het deeg hierna in stukjes van ongeveer 50 g.* Vorm hiervan ronde bolletjes en laat ze 10 minuten rijzen.* Maak met de vingertoppen in het midden van de deegbolletjes een gaatje.* Trek het gaatje voldoende uit zodat de vorm na de laatste rijstijd behouden blijft.* Laat ze opnieuw 20 minuten rijzen onder een droge doek op kamertemperatuur.* Verwarm ondertussen de frituurpan* Leg de donuts voorzichtig in de frituurpan en bak ze goudbruin op 175 graden.* Direct na het bakken kun je de donuts in de suiker met kaneel of een kommetje met decoratiebolletjes leggen.* De bolletjes of de suiker blijven er zo aan vastplakken.* Om ze te versieren met chocoladeglazuur daarentegen laat je de donuts eerst afkoelen.* Daarna smelt je het pakje glazuur in warm water en dompel je een zijde van de donuts in het vloeibare glazuur...* Glazuren kun je natuurlijk ook nog met elk ander of eigen recept!