Voorbereiding (30 min. + 15 min. in de oven) 1. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenchipolata goudbruin aan beide zijden. Laat op een zachter vuur gedurende 5 min. gaar bakken. Snij in stukken van ongeveer 2 cm.
2. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een stoofpot en laat de gesnipperde sjalotten glazig stoven. Voeg de selder toe en laat al roerend even stoven. Voeg de kippenbouillon toe en laat 5 min. sudderen. Voeg de tomatenstukjes en het kruidentuiltje toe en kruid met peper en zout. Roer er de chipolata onder.
3. K?ok intussen de macaroni gaar in 4 L lichfgezouten water. Giet af en meng onder de saus. Schep in een ovenschotel en strooi er de gemalen mozzarella over.
4. Schuif in een voorverwarmde oven (180 oe) gedurende 15 min. en dien onmiddellijk op.
Macaronigratin Met Kippenchipolata is een recept van Smulweb.nl