** De eend larderen en de binnenkant inwrijven met peper en zout. ** De oven 10 minuten voorverwarmen op 180 graden. ** Een longdrinkglas voor de helft vullen met whisky. ** De whisky opdrinken tijdens het voorverwarmen van de oven. ** De eend op een vuurvaste schotel leggen en een tweede glas whisky inschenken. ** Het tweede glas whisky opdrinken en de eend in de oven zetten. ** Na 20 minuten de oven op 200 graden zetten en 2 graven vubben met whisky. ** De glavzen opdrinken en de scherven van het eerste glaz oprapen. ** Nog een halve glav insjenken en opdlinke. ** Na een halve uur de oven opedoen om de eenjd te sjekkn. ** Blandwondesjalf in de badkarnel ganaale en op de bovenkant van je linke hanjd djoen. ** Nog twee glaven whiskey insjenke. ** De ove opedoen nadat et eerste glaazv leeg is en de sjotel vastpakke. ** De blandwondesalf op de binnekant van de regte hand doen en deend oprape. ** Deend nog is oprapa en met handdoek de bwandwondesalt van deend vegen. ** De hande ontvette met visky en de tjube zaljev veer oprape. ** Ut kapotte glazz opvege en deend terug in de hove doen. ** De heend oprape en dove eers opedoen. ** De tweede fjes biski opedoen en ovejeindzette. ** Opsjtjaan van de floer en et vet spek ondre kas vege. ** Nogis opstjaan van de floer en tochma blijve zit te. ** De vjes op de gjond zette. ** Uide vjes djinke wande glave sjijn ob of kabot. ** Denove afsjette, de oge sljuite en omvalle.
Kersteend Met Whiskey is een recept van Smulweb.nl