Bekleed de springvorm met bakpapier.BOter in een pannetje smelten en daar de mix voor kruimelbodem doorroeren,de massa verdelen over de springvorm en stevig aandrukken meng de appelmoes vanillevla en de kwark,klop de slagroom tot deze bijna stijf is ,spoel de garde en mengkom om met heet water en doe de taartmix samen met t water in de mengkom klop dit mengsel tot een gladde massa,voeg t kwarkmengsel toe en meng dit met de mixer tot een egale mousse meng de slagroom met een spatel door het taartmengsel en verdeel het over de taartbodem laat de taart ca. 3 uur opstijven in de koelkast schil de appels en snijd ze in dunne plakjes giet de wijn/appelsap en 1 dl water in een pannetje en voeg de honing/suiker en kaneel toe en breng aan de kook,voeg de appelpartjes toe en meng alles goed en breng deze weer aan de kook,giet daarna de appeltjes meteen af en van het vocht op laat de appelpartjes afkoelen. meng een zakje taartine heldere taartgelei met 3 el koud water breng het kookvocht nog even aan de kook en giet het papje erbij neem zodra de gelei weer kookt de pan van het vuur en laat dit iets afkoelen decoreer de taart met de appelpartjes schep over de taart de iets afgekoelde gelei (je hoeft niet alle gelei te gebruiken