Zoek
Gemarineerde Champignons (35-40 Stuks)
10-20 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram kleine champignons -
2 kruidenbouillontabletten -
2 sjalotjes (gesnipperd) -
wijnazijn -
olijfolie -
peper
zout -
mespunt suiker -
2 teentjes knoflook in plakjes gesneden -
tomatenrelish (AH) of tomatentapenade of rode pesto Voorbereiding Champignons 10 minuten zachtjes koken in kruidenbouillon met sjalotjes. Afgieten. Marinade maken van azijn
olie
peper
zout en wat suiker + 3 eetlepels tomatenrelish of tapenade of pesto. Plakjes knoflook toevoegen en alles goed door elkaar roeren. Champignons hierin een paar uur marineren. Bereidingswijze Prikkertje erin en smullen maar. Serveertips Lekker als onderdeel van tapas Foto's /
Bereiding
Prikkertje erin en smullen maar.
Gemarineerde Champignons (35-40 Stuks) is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Burrito met rundvlees en paprika
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept