Sinaasappeltaart

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De slagroom stijf slaan en op smaak brengen met sinaasappellikeur en evt. suiker. De gelatine 10 minuten in ruim koud water weken, uitknijpen, in het hete water oplossen en wat laten afkoelen. De opgeloste en afgekoelde gelatine aan de slagroom toevoegen en zodra de slagroom stevig is, deze in de vorm van een koepel op de taart aanbrengen. De bloedsinaasappelen dik schillen, ervoor zorgen dat alle witte vliesjes zijn verwijderd en de sinaasappelen in dunne schijven snijden en op de taart leggen. De Taartina met het vruchtensap volgens de aanwijzingen bereiden, iets laten afkoelen en op de sinaasappelschijven schenken.

Sinaasappeltaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met eiwitschuim
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met chocoladeglazuur
2u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart
80 min
Bekijk recept

Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met eiwitschuim
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met chocoladeglazuur
2u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart
80 min
Bekijk recept