Zoek
Kipspiesjes Aan Citroengras (2)
4
10-20 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 theelepel fijngehakte rode peper
2 teentjes knoflook
fijngehakt
1 eetlepels gemberwortel
geraspt
2 theelepels koenjit (geelwortel)
1 theelepel komijn (djinten)
sap van een citroen of limoen
4 kipfilets
in lange repen gesneden
4 stengels citroengras (sereh) gehalveerd en doormiddengesneden
1 eetlepels arachideolie Voorbereiding Meng de peper
knoflook en de gember met de koenjit
komijn en het limoen- of citroensap in een kom. Voeg de kipstukken toe en meng goed door. Zet dit afgedekt tenminste 1 uur in de koelkast om te marineren.
Maak met een scherp mes openingen in de kipfilet om het citroengras doorheen te steken. Bereidingswijze Smeer de spiesjes met wat olie in. Rooster de kipspiesjes op een barbecue of een grillpan met anti-aanbaklaag in ongeveer 5 tot 7 minuten of totdat zij gaar zijn. Serveertips Met rijst en een tomatensalade Foto's /
Bereiding
Smeer de spiesjes met wat olie in. Rooster de kipspiesjes op een barbecue of een grillpan met anti-aanbaklaag in ongeveer 5 tot 7 minuten of totdat zij gaar zijn.
Kipspiesjes Aan Citroengras (2) is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Indische kipspiesjes
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesjes met speculaaskruidenmarinade
40 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesen met zoete tomatensaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept