SCHNITZELS: De schnitzel in 8 stukken snijden Insmeren met bloem, door het ei en de paneermeel halen en klaar PITTIGE BALLETJES: 100 gram rundergehakt mengen met de zeer fijngesneden rode peper en rode ui Er chilipoeder overheen strooien en wat peper en zout Er balletjes van maken en klaar SLAVINKJES: 100 gram gehakt bestrooien met peper, zout en paprikapoeder Er balletjes van draaien Plakjes ontbijtspek om de balletjes heendoen en klaar SATEETJES: 150 gram kipfilet in kleine blokjes snijden De kipfilet mengen met de sate-marinade De blokjes kipfilet op de coctailprikkers doen en klaar SHASHLICKJES: 100 gram kipfilet in kleine blokjes snijden en ook mengen met de sate-marinade Om en om op de coctailprikkers doen met de grove stukjes paprika en rode ui/ of met de ananas en klaar PEPERBIEFSTUKJES: De biefstuk in 8 stukjes snijden en insmeren met de grof gemalen peper en dan zijn de peper-biefstukjes klaar OOSTERSE ZALMFILET: De zalm in kleine blokjes snijden en insmeren met de oosterse kruiden en klaar ITALIAANSE KABELJAUWFILET: de kabeljauw in kleine stukjes snijden en insmeren met de italiaanse tuinkruiden en klaar