Hongaarse Goulash

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de vlees in dobbelsteen. Pel en snipper de uien. Verhit de boter, en bak het vlees en de uien goud bruin, doe er peper en zout bij. De paprica′s schoon en snij ze in reepjes. Bak ze enkel min mee met het vlees. Voeg de tomatenpuree,papricapoeder en de boulion toe en stoof de goulash _ 3 uur gaar.

Hongaarse Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept