Salade Van Kropsla En Geroosterde Nori

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Van sla de buitenste stugge bladeren verwijderen. Sla in grove stukken plukken, voorzichtig wassen en drogen. Nori ca. 10 cm gaspit houden en in ca. 1 min. droog en krokant roosteren. Nori in flinterdunne reepjes knippen. Voor dressing sesamolie, rijstazijn, olijfolie, zout en peper mengen. Dressing voorzichtig door sla mengen. Sesamzaad in droge koekenpan mooi goudbruin roosteren. Frituurolie verhitten. Vis met tempurabloem bestrooien en in frituurolie lichtbruin frituren. Vis mooi speels over salade leggen. Sesamzaad en nori over salade verdelen.

Salade Van Kropsla En Geroosterde Nori is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sushi
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse nori-omeletrolletjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept