Rol het deeg uit tot een vierkant van circa 70 centimeter.Wrijf er, met je vingertoppen, de sesamolie over.Besprenkel met zout en de lenteuisnippers.Rol het deeg strak op, zoals je een slaapzak op zou rollen.Zorg ervoor dat de uiteinden gelijk blijven.Snij het deeg in stukjes van circa 5 1/2 a 6 centimeter.En nou komt tie ;-): Druk het midden van een rolletje naar beneden met een licht met olie ingesmeerd eetstokje, zodat de lagen zich openen, maar niet zo hard drukken dat je door het deeg heen drukt.De lagen zullen naar de zijkant worden gedrukt, zodat je twee ovelen krijgt die in het midden aan elkaar vast zitten.Pak het deeg bij de gladde, ronde uiteinden en trek ze onder het broodje.Druk de uiteinden onder het broodje goed vast.Dit zorgt ervoor dat de bloem ronder van vorm wordt.Laat de broodjes 10 minuten rusten en stoom ze dan in 20 minuten op hoog vuur gaar.
Hua Juan Of Hua Chuan is een recept van Smulweb.nl