Risolles

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vulling:Maak de uien en de knoflook schoon, en snijd ze fijn. Fruit ze in weinig olie. Voeg het gehakt en de bouillontabletten toe en bak het geheel rul en gaar. Voeg de doperwten en de in blokjes gesneden wortelen toe en laat het geheel afkoelen.Beslag:Doe het meel, zout en 2 eieren in een kom. Voeg er al roerende ongeveer 9 dl. lauw water bij.Vet de bodem van de koekenpan in met een in olie gedrenkt stuk keukenpapier.Bak van het beslag dunne flensjes. Laat het beslag iets tegen de panrand lopen. De flensjes mogen beslist niet te bruin worden.De afwerking:Leg op elk flensje 1 eetlepel vulling en vouw ze daarna dicht.(zoals een loempia)Wentel de risolles door losgeklopt ei, daarna door paneermeel.Frituur of bak ze in ruim olie.

Risolles is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risolles met kip
1u15 min Snack
Bekijk recept
Risolles Met Kip
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Risolles
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risolles met kip
1u15 min Snack
Bekijk recept
Risolles Met Kip
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Risolles
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept