Cake Van Tira Misu Met Monchou

8
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een cakevorm in met olie. Week de blaadjes gelatine in ruim koud water. Klop e MonChou met een mixer los en voeg de suiker toe. Sla in een andere kom de slagrom stijf. Knijp de gelatine uit en los deze op in de helft van de hete koffie. Roer hier de koffielikeur door. Meng dit door de MonChou en spatel er vervolgens de slagroom door. Meng dit door de MonChou en spatel er vervolgens de slagroom door. Doop de lange vingers in de rest van e koffie en leg een laag in e cakevorm. Verdeel er 1/3 deel van het MonChou mengsel over. Herhaal dit nog twee keer. Plaats de cake tenminste 3 uur in de koelkast. Haal de cake ut de vorm en bestrooi met cacaopoeder.

Cake Van Tira Misu Met Monchou is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Vanille-kaneelcheesecake met dadel-notenbodem
25 min Gebak
Bekijk recept
Farfalle met romige hamsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept