MON CHOU TAART

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bodem:, - De bastognekoekenn fijnmalen in de keukenmachine - Ondertussen de boter smelten en door de kruimels roeren - De kruimels onderin de springvorm doen en met de bolle kant van een lepel glad roeren - De bodem in de koelkast laten opstijven Vulling - De slagroom met het zakje vanillesuiker tot dik vloeibaar kloppen - De pakjes Mon-chou met de basterdsuiker mixen/mengen en hierbij de slagroom mixen tot er een mooi egaal mengsel ontstaat - De vulling op de bodem doen en in de koelkast laten opstijven Vlaaivulling - Laat de kersen uitlekken in een maatbeker en vul het sap met water aan tot een 1/2 liter - Meng het puddingpoeder met de maizena en de suiker - Voeg hierbij het sap+de twee eetl. Kirsch (hoeft niet persee) en laat dit al roerend aan de kook komen en ca. 1 minuut doorkoken - Voeg de kersen weer toe en laat het afkoelen tot bijna koud - Doe de vlaaivulling bovenop de taart en laat opstijven in de koelkast Ik maak de taart meestal een dag van tevoren

MON CHOU TAART is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

New York cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebroodjes met katenspekmousse
15 min Snack
Bekijk recept
Pruimengebak
10 min Gebak
Bekijk recept