Bodem:, - De bastognekoekenn fijnmalen in de keukenmachine - Ondertussen de boter smelten en door de kruimels roeren - De kruimels onderin de springvorm doen en met de bolle kant van een lepel glad roeren - De bodem in de koelkast laten opstijven Vulling - De slagroom met het zakje vanillesuiker tot dik vloeibaar kloppen - De pakjes Mon-chou met de basterdsuiker mixen/mengen en hierbij de slagroom mixen tot er een mooi egaal mengsel ontstaat - De vulling op de bodem doen en in de koelkast laten opstijven Vlaaivulling - Laat de kersen uitlekken in een maatbeker en vul het sap met water aan tot een 1/2 liter - Meng het puddingpoeder met de maizena en de suiker - Voeg hierbij het sap+de twee eetl. Kirsch (hoeft niet persee) en laat dit al roerend aan de kook komen en ca. 1 minuut doorkoken - Voeg de kersen weer toe en laat het afkoelen tot bijna koud - Doe de vlaaivulling bovenop de taart en laat opstijven in de koelkast Ik maak de taart meestal een dag van tevoren