Fijngesneden Varkenshaas In Kormasaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Inhoud van bovenste potje (kruidenpasta) in hapjespan doen en verwarmen tot kruiden beginnen te sissen. Varkenshaas toevoegen en 8 minuten bakken. Broccoli in 5 minuten beetgaar koken. Saus uit onderste pot door vleesmengsel scheppen en gerecht nog 3 minuten verwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Varkenshaas en kormasaus bestrooien met cashewnoten en bosuitjes.

Fijngesneden Varkenshaas In Kormasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipspiesen met kormasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fijngesneden varkenshaas in kormasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde roerbakschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-kaassaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept