Maak eerst de Pesto: Doe de basilicum, knoflook, pistachenoten en parmezaanse kaas in de keukenmachine en mix ze tot een fijngesneden geheel Giet ondertussen de olie erbij tot de pesto de dikte heeft gekregen die u wilt Voeg naar smaak peper & zout toe Maak daarna de gevulde champignons: Maak de champignons schoon en snijd de steeltjes samen met 2 champignonhoedjes fijn Bak de fijngesneden champignons samen met de lenteuitjes zacht in de boter Neem de pan van het vuur en voeg de tomaat, broodkruim en naar smaak peper & zout toe Doe de helft van de geraspte kaas erbij en meng deze vulling goed Bestrijk de binnenkant van de champignonhoedjes met pesto en vul elk hoedje voorzichtig met de vulling Zet de hoedjes op een vetvrije bakplaat en bestrooi ze met de rest van de geraspte kaas Bak de hoedjes vlak voor het serveren ca. 10 minuten in de oven (of totdat ze heet en stevig genoeg zijn) Serveer ze op een klein bord en geef er vorkjes bij
Tapas Gevulde Champignons Met Pesto is een recept van Smulweb.nl