Spareribs Mexicana

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de krabbetjes zachtjes 20 minuten in water met zout . Snijd de rode pepers in stukjes . Snipper de ui grof en snijd de bosuitjes in stukjes . Pel de knoflook . Schil de gemberwortel en rasp deze of hak de gemberbolletjes . Pureer met staafmixer of in de keukenmachine de pepers,ui,bosuitjes,knoflook,gember,kaneelpoder,chilipoeder,zout,wijnazijn,rum en bruin suiker tot een pasta . Dep het vlees droog met keukenpapier . Bestrijk de krabbetjes rontom met de helft van de pasta .(doe dit liefst 1 uur van te voren zodat de smaken goed kunnen intrekken). Steek de barbecue ongeveer een half uur van tevoren aan . Roer de olie door de rest van de pasta en bestrijk de krabbetjes ermee . Rooster het vlees op een hete barbecue in ca. 10 minuten rontom bruin . Keer regelmatig . Serveer er barbecuesaus bij. P/P:kj 1976/kcal 473,eiwit 56 g,vet 23 g,verz.vet 7 g,koolhydraten 6 g.

Spareribs Mexicana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nacho-laagjesdip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika mexicana
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Mexicana
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicana
0 min
Bekijk recept

Frisse sinaasappelspareribs
10 min -
Bekijk recept
Kruidige pulled ribs Chinese style
495 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs in oosterse marinade
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept