Kook de krabbetjes zachtjes 20 minuten in water met zout . Snijd de rode pepers in stukjes . Snipper de ui grof en snijd de bosuitjes in stukjes . Pel de knoflook . Schil de gemberwortel en rasp deze of hak de gemberbolletjes . Pureer met staafmixer of in de keukenmachine de pepers,ui,bosuitjes,knoflook,gember,kaneelpoder,chilipoeder,zout,wijnazijn,rum en bruin suiker tot een pasta . Dep het vlees droog met keukenpapier . Bestrijk de krabbetjes rontom met de helft van de pasta .(doe dit liefst 1 uur van te voren zodat de smaken goed kunnen intrekken). Steek de barbecue ongeveer een half uur van tevoren aan . Roer de olie door de rest van de pasta en bestrijk de krabbetjes ermee . Rooster het vlees op een hete barbecue in ca. 10 minuten rontom bruin . Keer regelmatig . Serveer er barbecuesaus bij. P/P:kj 1976/kcal 473,eiwit 56 g,vet 23 g,verz.vet 7 g,koolhydraten 6 g.