Witlofbootjes gevuld met krabsalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eetlepel(s) béarnaisesaus 2 blikjes krab (à 170 g) 2 struikjes witlof 40 gm waterkers ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk*

29.0;



3.02
Voorbereiding
(20 minuten) Wilofstruikjes schoonmaken en 12 mooie blaadjes van struikjes nemen. Krab laten uitlekken en eventuele stukjes kraakbeen verwijderen. 20 Blaadjes waterkers in reepjes knippen en mengen met krab en béarnaise. Op midden van grote schaal rest van waterkers leggen. Witlofblaadjes eromheen leggen. In elk blaadje witlof 1 eetlepel krabsalade scheppen. Wijnadvies: Lichte, frisse, fruitige witte wijnen :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK*

29.0



3.02 von :Letzte Aender. : 2

0.0

4.2002 :Fingerprint : 26450887,459711849,Kalorio

Witlofbootjes gevuld met krabsalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Krabschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept
Krabsalade met roze pompelmoes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vissandwich
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met krabsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofbootjes met geitenkaas, honing en studentenhaver
10 min Snack
Bekijk recept
Witlofbootjes met tonijnsalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kinderwitlof
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Vijf heerlijke
45 min
Bekijk recept