4 blikken of potten lange knakworste; n a 10 stuks 1 blikje gekoeld croissant deeg 230; gram 2 eetlepel(s) curry gewurz saus 1 eetlepel(s) zaanse mosterd 3 eetlepel(s) koffie room of koffiemelk worstjes laten uitlekken in vergiet croissant deeg uitrollen, naden met water bestrijken, op elkaar drukken deeglap bestrijken met curry gewurz saus en mosterd deeglap in 40 repen van 1 cm breedte snijden. twee bakplaten invetten om elk knakworstje als een spiraal een deegreep wikkelen, met mosterdkant tegen het worstje aan en steeds 1 cm tussenruimte worstspiralen op de bakplaat leggen en in de koelkast zetten. vlak voor het opeten: worstspiralen bestrijken met koffie room of koffie melk. in midden van oven op 200 ° C of gasovenstand 4 in 20 minuten goud bruin bakken. Per stuk 60 Kcal, 4 g vet, 2 g eiwit, 3 g koolhydraten. Bron: Brigitte :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1