Toscaanse ham-aspergecocktail

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de plak Toscaanse ham in kleine blokjes Laat de asperges en de mandarijntjes uitlekken en snijd ze in stukjes Snijd de sinaasappel in schijfjes Schep de Toscaanse ham, asperges, mandarijntjes en 2 eetlepels cocktailsaus door elkaar Leg in 4 glazen een blaadje sla, verdeel hierover het cocktailmengsel en schep er wat saus bij Garneer de glazen met de schijfjes sinaasappel

Toscaanse ham-aspergecocktail is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Aspergecocktail
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Aspergecocktail
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergecocktail
0 min
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept