Gegrilde garnalen met geroosterde rode paprika-aïoli

24
70 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten voor de marinade in een grote kom en voeg de garnalen toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal een uur in de koelkast.
  • 2 Snijd of knip de ham in dunne stroken en wikkel om elke garnaal een strook ham.
  • 3 Meng in de kleine kom van de keukenmachine alle ingrediënten voor de aïoli. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Verwarm de grill en bak de garnalen 2 tot 3 minuten aan elke kant. Serveer ze direct met de aïoli.

Gegrilde garnalen met geroosterde rode paprika-aïoli is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept