Salade met olijven, tuinbonen en feta

4
25 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bevroren tuinbonen 1 min. in water met zout. Giet de bonen af en spoel ze onder stromend water kort koud. Pel het grijze velletje van de bonen zodat het frisgroene boontje overblijft.
  • 2 Haal de slabladeren los van de krop. Was de sla en laat goed uitlekken. Scheur of snijd de bladeren in stukken.
  • 3 Leg de sla op een schaal. Verdeel er de tuinbonen, paprika en olijven over. Verkruimel de feta grof boven de salade.
  • 4 Klop een vinaigrette van de honing, de wijnazijn, de mosterd en de olijfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Besprenkel de salade met de honingvinaigrette. Bestrooi met de koriander en chilipeper naar smaak.

Salade met olijven, tuinbonen en feta is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept