Ajam Sitan

4
1 uur-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de kippenvleugels. Verwarm olie in een pan en bak de kippenvleugels in circa 15 minuten goudbruin.
  • 2 Pel en snijd de knoflook fijn. Was en snijd de rode pepers fijn.
  • 3 Leg de kippenvleugels in een schaal zodra ze klaar zijn. Giet de helft van de olie uit de pan. Voeg de knoflook, peper, mosterd, paprikapoeder en water toe aan de olie in de pan. Roer alles goed door. Meng de kip, suiker en zout met het mengsel in de pan. Laat het geheel circa 30 minuten sudderen.

Ajam Sitan is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Balinese kip (ajam Oka) van Bibian van Bokhovens
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige kalkoen met rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soto ajam
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept