VALENTIJN chocoladecake

10
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 oven voorverwarmen op 220 graden
  • 2
    - scheid eieren- Klop de eigelen en de helft van de suiker tot schuim.
  • 3
    - Klop de eiwitten en de andere helft van de suiker tot schuim.
  • 4
    - Smelt de chocolade met de melk.
  • 5
    - Smelt de boter en doe er de eigelen onder.
  • 6
    - Voeg de bloem toe en de eiwitten.
  • 7
    - Verdeel het deeg over 2 potten.
  • 8
    - Doe onder 1 deel de gesmolten chocolade.
  • 9
    - Doe het chocolademengsel terug bij het gewone deeg en roer een heel klein beetje. 1
  • 0
    - Zet in de oven op 200 graden gedurende 10 minuten en op 180 graden gedurende 1 uur. 1
  • 1
    - laat afkoelen en werk af met bloemsuiker

VALENTIJN chocoladecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept

Jamkoekjes voor Valentijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Valentijnrecept Valentijn-gebakjes
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Valentijn? S Verleidelijke WHITE LADY Cocktail
Voorgerecht
Bekijk recept
Valentijn Ontbijt
0-10 min -
Bekijk recept