- scheid eieren- Klop de eigelen en de helft van de suiker tot schuim. "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Klop de eiwitten en de andere helft van de suiker tot schuim. "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Smelt de chocolade met de melk. "},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Smelt de boter en doe er de eigelen onder. "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Voeg de bloem toe en de eiwitten. "},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Verdeel het deeg over 2 potten. "},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Doe onder 1 deel de gesmolten chocolade. "},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Doe het chocolademengsel terug bij het gewone deeg en roer een heel klein beetje. "},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Zet in de oven op 200 graden gedurende 10 minuten en op 180 graden gedurende 1 uur. "},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- laat afkoelen en werk af met bloemsuiker"}],"recipeYield":"10 "}