Velouté forestier met KIRI

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalotten en snij de champignons in schijfjes, stoof de sjalotten aan in de olie, voeg de champignons toe, laat een zestal minuten stoven, haal enkele schijfjes uit de kom als garnering. Giet het kokende water op de champignons en doe er het kip blokje bij en laat 15 minuten koken op klein vuur, mix de soep, doe er dan het boeketje kervel in en de kiri kaasjes, mix nogmaals, en laat nog eens opkoken.Kruid bij met peper en zout. Garneer de soep met enkele schijfjes eekhoorntjesbrood en plukjes kervel.

Velouté forestier met KIRI is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Piratenpistolets
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
SHRIMP-DIP
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DIPSAUS Met Garnalen (shrimp Dip)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Veloute Aux Champignons De Paris
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté Met Sint-jakobsvrucht
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Veloute De Moules Au Curry
20-30 min -
Bekijk recept
Velout de courgettes (courgettesoep)
Bekijk recept