Zoek
hinderagout
4
120 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gram hindevlees
1 grote sjalot
1/2 wijnglas rode wijn
3 wortels
2 stengels selder
1 blad laurier
vleeskruiden
marjolein
fijne tuinkruiden
1 rode paprika
1 potje wildfond
2 koffielepels kalfsfond in poedervorm
2 eetlepels zoetzure zilveruitjes
Bereiding
1
voorbereiding
2
kuis de stengels selder en snijd deze klein
3
kuis de wortels en snijd deze in dunne reepjes
4
pel de sjalot
5
kuis de paprika en snijd deze in reepjes
6
versnijd het hindevlees in blokjes
7
bereiding
8
stoof de versnipperde sjalot in een hete pan met boter
9
als deze glazig word blus je met de rode wijn1
0
en laat even nasudderen in de pan1
1
giet dan de pan in een pot waar je mee kunt stoven1
2
bakl het vlees in dezelfde pan langs alle kanten bruin en doe er vleeskruiden op1
3
doe het daarna in de pot1
4
doe er de wildbouillon bij1
5
de groentjes, en de zilveruitjes,1
6
en de 2 lepels kalfsfond in poedevorm1
7
zet het vlees onder met beetje water1
8
laat dit 2 uur sudderen1
9
als de ragout klaar is kan eventueel de saus nog binden2
0
warm opdienensmakelijk
hinderagout is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hinderagout met chocolade, puree van kastanjepompoen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hinderagout
120 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hinderagout met chocolade, puree van kastanjepompoen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hinderagout
120 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept