1 Meng het gehakt met zout en peper naar smaak en vorm er 4 burgers van.
2 Was en snijd de tomaat in plakjes. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen.
3 Halveer de avocado, haal de pit eruit en trek de schil eraf. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Boen de limoen schoon onder stromend water en rasp de groene schil dun af. Pers de vrucht uit.
4 Doe de avocadoblokjes met de limoenrasp en het sap, de mayonaise en peper naar smaak in een kom en schep alles door elkaar.
5 Verhit de barbecue of grillpan. Rooster de bacon in een grillschaal bruin en knapperig. Bestrijk de burgers met de Solo en rooster ze op het rooster boven de gloeiende barbecue of in een grillpan aan beide kanten bruin en in 6-8 minuten net gaar.
6 Snijd de broodjes open, leg er de hamburgers op en verdeel er de tomaat, de ui en de avocadomayo over. Leg er de bacon op en serveer.
Hamburger met bacon en avocadomayo is een recept van Solo Open Kitchen