566 recepten met aardbei
1 ui6 el olie1 el kerrie250 gr. pandan- rijst3 tl bouillonpoeder350 gr. kipfilet2 nectarines250 gr. aardbeien1 bosui3 el citroensap2 tl honing2,5 tl mosterd200 gr. slamelange100 gr. gezouten pinda's Snipper de ui. Verhit 2 el olie. Ui en kerrie ca. 1... bekijk recept »
250 g aardbeien gemixt en het sap van een halve citroen100 ml water250 ml Sojaroom4 blaadjes (20g) gelatineeiwit van 3 eieren3 g fijngemalen gedroogde blaadjes van de Stepa-plant. Week de blaadjes gelatine in koud water. Breng het water aan de kook e... bekijk recept »
¼ l. aardbeien puree citroensap 8 à 10 gr. gelatine 50 gr. water ¼ l. slagroom 100 gr. suiker (afhankelijk van de zoetheid van de puree) 1). Gelatine weken in water en verwarmen. 2). Dit mengen met de niet te koude puree, deze is op... bekijk recept »
1 pakje diepvries (roomboter-)bladerdeeg 1 ei (maat M) 125 gr. slagroom 250 gr. aardbeien 200 gr. kwark (20% vet) 200 gr. mascarpone 40 gr. suiker 2 zakjes vanillesuiker 1-2 tl. poedersuiker (evt. chocolade voor bestrijken bodem en zijwanden) bloem v... bekijk recept »
250 ml slagroom 60 g poedersuiker 250 ml mascorpone 4 el aardbeienjam 500 g aarbeien 100 g lange vingers 2 el sinaasappellikeur 1 pak cantuccini (koekjes) (kan ca. 1 dag van te voren) In kom slagroom met 50 g poedersuiker stijf kloppen. Mascorpone er... bekijk recept »
200 gram pasta150 gr. gerookte kipblikje maisrode paprikabakje aardbeienzakje veldsla3 el yoghurt1 el yogonaise1 tl mosterd1 el citroensappeperdille1 groentebouillonblokje Kook de pasta volgens de bereidingswijze in een groentebouillonblokje en laat ... bekijk recept »
1 bekertje slagroom (250 ml) 1 bak mascarpone (250 ml) 4 eetlepels aardbeienjam 2 blikjes aardbeien 100 g lange vingers 2 eetlepels vruchtenlikeur 1 pak cantuccini koekjes van Sapori In een kom slagroom met suiker stijfkloppen. Mascarpone erdoor men... bekijk recept »
750 gr. Aardbeien1 Goede Ananas50 - 100 Kristalsuiker250 ml. Ananassap500ml. Witte Wijn (het beste is Riesling)125 ml. Witte Rhum1 Flesje Sekt (droog) Dan het geheel afdekken en 5 uur in de koelkast laten staan. bekijk recept »
500 gr aardbeien 1 eetlepel bloemsuiker 100 ml slagroom (bvb uit de spuitbus of zelf opgeklopt 1 sinaasappel Meng de verkregen puree met de slagroom Verdeel de rest van de aarbeien over 4 hoge glazen Giet de overschot van het sap (een halve appe... bekijk recept »
1 (bloed)sinaasappel 125 cc (ml) slagroom 2 zakjes vanillesuiker 250 gram aardbeien 4 grote amandelkrullen 0,5 l Hertog Roomijs Aardbei Schil de sinaasappel met een scherp gekarteld mesje tot op het vruchtvlees en snijd de partjes los tussen de ... bekijk recept »